Utózönge

2013.09.23. 21:13 PontKomBlog


Ma reggel hivatalosan is végetért életünk eddigi legszebb időszaka, amely az eljegyzésünkkel kezdődött, az esküvői készülődéssel folytatódott, a lakodalmunkban csúcsosodott ki, majd a nászútunkon nyerte el valódi értelmét. :-) És ma reggel, 2013. szeptember 23-án, hétfőn elkezdődik egész életünk legszebb időszaka: a házasságunk; várhatóan rengeteg kalanddal, felfedezéssel, élménnyel és tanulsággal. Reméljük, a következő években, évtizedekben is társaink lesztek ebben a nagy utazásban, ahogy csodálatos társaság voltatok házzasságkötésünk napján is.

Mi annyira jól éreztünk magunkat Veletek aznap, hogy már a nászúton azon gondolkodtunk, vajon milyen apropóval lehetne újra megszervezni egy ilyen bulit. És bár vannak ötleteink, rá kellett jönnünk, hogy az a nap megismételhetetlen. És ez így van jól. Mégegyszer köszönjük, hogy velünk töltöttétek azt a bizonyos szombatot Fenyőharaszton.

(Ja, a zenekar rajtunk keresztül üdvözöl mindenkit. Csak annyit mondtak: "Le a kalappal!" :-)

Mindent köszönünk!

Edó és Attila

DSC00085_pic.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeptember7.blog.hu/api/trackback/id/tr875530404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.



süti beállítások módosítása