A torta

2013.08.18. 19:47 PontKomBlog

A tortának kitüntetett szerepe van egy lakodalomban, mely szokásnak az eredetét ugyan nem sikerült felkutatnunk (dolce vita?), ám ettől függetlenül mi is az est egyik lokális maximumát látjuk benne. A torta jelentőségét mi sem szemlélteti jobban, mint hogy az utóbbi idők egyik legkomolyabb vitáját köszönhetjük neki. Edó szerint ugyanis a torta az menyasszonyi. A boldogító igenhez közeledve, annyira már ki vagyok okosodva, hogy tudjam, egy ilyen kijelentés után már esélytelen bedobnom a vőlegénytorta ötletet. Ezért kompromisszumra törekedve az esküvői torta elnevezés pártjára álltam. A legfőbb érvem a torták tetején szerencsétlenkedő műanyag bábuk voltak, hiszen ott áll egy föccsöntött vőlegény is! Viszont tény, hogy a tortát a menyasszony vágja fel - hangzott az ellenérv. És engedelmesen a vőlegénynek adja az első szeletet. - vágtam vissza.

A vitát teljes terjedelmében most nem közöljük le a blogban. A lényeg, hogy tegnap megrendeltük a menyasszonyi tortát a Daubner cukrászdából. Így fog kinézni:

karamell_apro_viragos.png

És bár a kedves násznép egyelőre csekély hajlandóságot mutatott arra, hogy kommenteljen a blogban, újabb kísérletet teszük erre. Most a menyasszonyi torta ízére várunk ötleteket.

2 komment

Címkék: esküvői torta menyasszonyi torta

A bejegyzés trackback címe:

https://szeptember7.blog.hu/api/trackback/id/tr425466161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sledger · http://krikett.blog.hu/ 2013.08.19. 21:12:26

Schwarzwald, magyarosan feketeerdő, vagy mi.

melindab 2013.08.27. 16:20:19

Az egyik szint biztos csoki!



süti beállítások módosítása