A zenekar

2013.07.25. 09:51 PontKomBlog

Egy népi bölcsesség szerint egy jó lakodalomhoz étel-ital és egy jó zenekar szükségeltetik. Lehet vitatkozni ezzel az állítással mindkét oldalról, de nem érdemes. Népi bölcsesség ugyanis mindenre van, ahogy az ellenkezőjére is. A lényeg, hogy rengetegen érdeklődtök a zenekar felől, amit mi burkolt ígéretnek veszünk arra, hogy fogtok táncolni. Örömmel tudatjuk veletek, hogy ehhez megtaláltuk a legjobb esküvői zenekart. Ők a Fazonok.

Screen Shot 2013-07-23 at 22.40.42.png

Teljes nevükön Szigorúan Ellenőrzött Fazonok. Ők pontosan azt tudják, amire nekünk szükségünk van: Először is van kalapjuk. Aztán jól gitároznak, dobolnak és énekelnek. Vagány srácok ők, akik ha kell, el tudnak lágyulni, de ha úgy hozza a sors, még a nótánkat is elhúzzák.

Tüstént belinkeljük a honlapjukat, ahol meg lehet őket tekinteni, sőt hallgatni is. De előbb szeretnénk beharangozni egy felajánlást, miszerint a Fazonok hajlandók betanulni egy számot a násznép és a mi kedvünkért. Úgy gondoltuk, hogy itt a blogon gyűjtünk Tőletek ötleteket kommentben. Ezekből az ötletekből fogunk aztán nem-demokratikus módon választani egyet.

Szóval, kommenteljetek!
 
Íme egy demo videó tőlük, a honlapjukon találtok többet is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeptember7.blog.hu/api/trackback/id/tr715425600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szgyvr 2013.07.25. 10:58:02

Az én kevenc buli számom Chuck Berry: Never can tell
www.youtube.com/watch?v=Km1C-Xcpqg8



süti beállítások módosítása