A boldogsághoz vezető út rögös

2013.08.23. 22:25 PontKomBlog

Cikksorozatunk aktuális darabjában arra a sokszor feltett kérdésre próbálunk választ adni, hogy 

"Hogy jutunk el oda?"

Célszerűen autóval. Íme a rövid leírás:

1. A kiinduló helyzet legyen az, hogy az M3 autópályán haladunk Budapest felől Hatvan irányába. Ez tapasztalt gépkocsivezetőnek nem okozhat gondot.

2. Hatvan előtt kb. három kilométerrel van egy kijárat "Kerekharaszt" néven. (Ötven-valahányas kilométertábla után.) Itt az autópálya mindkét oldalát egy-egy autóspihenő szegélyezi, jól felszerelt benzinkutakkal.

3. Miközben lehajtunk az autópályáról, el fogunk haladni egy felüljáró alatt. Na, ezen kell majd áthajtanunk a másik oldalra úgy, hogy kétszer is jobbra kanyarodunk egymás után.

Screenshot_2013.08.23._21_34.png

3. Miután áthaladtunk az autópálya felett, elhajtunk ezen az oldalon is egy benzinkút mellett. Majd a benzinkúttal mit sem törődve tovább hajtunk egy valószínűtlenül rossz mellékúton kb. kettő kilométert. Ha úgy érzed, rossz helyen jársz, mert ilyen út csak a világ végére vezethet, na akkor sinen vagy, még 10 perc és megérkezel a Fenyőharaszti Kastélyszállóhoz.

4. Kettő kilométer zötykölődés után elérkezel egy kereszteződéshez. Jobbra Hatvan, egyenesen kitudja? - talán a Világvége, balra pedig a Kastélyszálló, amit valamiféle tábla is jelez. Ha nincs tábla, nem jó helyen jársz.

5. Miután balra rákanyarodtál a célegyenesre, másodperceken belül rá fogsz jönni, hogy az út minősége mindig lehet rosszabb. Lassíts. Türelem, már nagyon közel vagy.

6. Körülbelül három kilométerre. Nem érdemes sietni és kockáztatni egy féltengelytörést. Mindenkit megvárunk, aki időben érkezik.

Screenshot_2013.08.23._21_38.png

2 komment

Címkék: Fenyőharaszt

A bejegyzés trackback címe:

https://szeptember7.blog.hu/api/trackback/id/tr365474007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melindab 2013.08.27. 16:18:40

Érdemes terepjáróval készülni vagy egy mezei személygépjármű (aminek esetünkben elég alacsonyan van a nózija) is képes venni az akadályokat gyök2vel haladva? :)

PontKomBlog 2013.09.05. 20:57:45

Talán kicsit eltúloztam az út minőségével kapcsolatos kritikát... Gyök2vel haladva szinte bármilyen járművel meg lehet közelíteni az objektumot. :-)



süti beállítások módosítása